Cum facem o femeie sa ajunga la orgasm

O relatie de cuplu sanatoasa, mai presus de toate, intelegerea nevoilor unei femei si prioritatea placerilor ei sexuale. Daca o femeie nu ajunge la orgasm in timpul unui act sexual inseamna ca tu ai unele probleme si daca nu faci nimic in privinta asta, efectul va fi devastator. Inseamna ca ai nevoie de ajutor si in continuare, iti voi prezenta patru pasi care te invata cum sa aduci femeia in pragul unui orgasm exploziv.

Pasul 1 : Trebuie sa inveti cum sa te "tratezi" tu inainte de a fi cu o femeie. Fa tot ce simti ca vrei si-ti provoaca placere. Chiar si daca simti nevoia de a te masturba, fa-o fara a sta pe ganduri. Asta inseamna ca partida de sex va dura mai mult, deci femeia va fi satisfacuta.

Pasul 2 : Inseamna, de fapt, sa acorzi o deosebita atentie partenerei. Fa-o sa se simta cea mai importanta femeie din lume. Spune-i cat de mult te atrage si trateaz-o ca pe o regina. Trebuie sa o faci sa aibe incredere in ea si asta nu o poti face decat daca ai incredere in tine.

Cel de-al 3 lea pas este un preludiu facut cu mare atentie. Fa-o sa creada ca tu îi controlezi placerea. Incepe prin a o saruta pe tot corpul si exploreaza-i fiecare particica ca si cand ar fi prima data cand o vezi. Starea emotionala a femeii va fi cuprinsa de extaz in momentul atingerii acelor zone erogene. De aceea trebuie sa insisti si sa intarzii pe cat posibil actul sexual propriu-zis.

Pasul 4 este momentul opti pentru a da curs actului sexual in sine. Dupa ce femeia a ajuns in faza in care nu mai poate astepta, este momentul sa actionezi. Ea va ajunge intr-o stare de euforie si extaz. Pasiunea va fi cea care controleaza totul. Si nu uita ca asta se intampla doar datorita tie. Trebuie sa-ti amintesti ca fiecare femeie reactioneaza diferit in momentul orgasmului. Urmareste-i cu atentie respiratia si reactiile ei. Daca vezi o reactie pozitiva vezi ce ai provoaca aceasta reactie si continua sa faci acel lucru, pentru ca esti pe drumul cel bun.

 

HOME

free counters
Registra il tuo sito nei motori di ricerca
Add to Google
Sito ottimizzato con TuttoWebMaster